Hiển thị đơn giản Hiển thị MARC Hiển thị ISBD

The essential good food guide : the complete resource for buying and using whole grains and specialty flours, heirloom fruits and vegetables, meat and poultry, seafood, and more / Margaret M. Wittenberg.

Tác giả: Wittenberg, Margaret M.
Vật mang tin: materialTypeLabelSáchPublisher: New York : Ten Speed Press, [2013]Ấn bản: Third revised edition.Mô tả vật lý: 288 pages : illustrations ; 24 cm.Số ISBN: 9781607744351; 9781607744344.Chủ đề: Food | Nutrition | Cooking | DietPhân loại DDC: 641.3
Contents:
Fruits and vegetables -- Grains -- Whole grain and specialty flours and baking -- Pasta and noodles -- Beans, peas, and lentils -- Nuts and seeds -- Meat and poultry -- Seafood -- Dairy products and eggs -- Culinary oils -- Essential seasonings -- Sweeteners.
Tóm tắt: "The definitive guide to buying, storing, and enjoying whole foods, in full color for the first time and revised and updated throughout"--Other editions: Wittenberg, Margaret M. Good food.; Wittenberg, Margaret M. New good food.
Từ khóa (Tag): (N/A) Đăng nhập để thêm từ khóa.
    Đánh giá trung bình: 0.0 (0 phiếu)
Hiện tại biểu ghi chưa có ĐKCB đính kèm.

Includes bibliographical references (pages 279-281) and index.

Fruits and vegetables -- Grains -- Whole grain and specialty flours and baking -- Pasta and noodles -- Beans, peas, and lentils -- Nuts and seeds -- Meat and poultry -- Seafood -- Dairy products and eggs -- Culinary oils -- Essential seasonings -- Sweeteners.

"The definitive guide to buying, storing, and enjoying whole foods, in full color for the first time and revised and updated throughout"--

Previously published under the title "Good food" and "New good food."

Hiện tại chưa có bình luận của bạn đọc về tài liệu này.

The essential good food guide :
Wittenberg, Margaret M.

QRcode